Mit Why!

 

Det sker, at vi lander i situationer, hvor vi ikke umiddelbart ved hvad vi skal gøre.

Når en arbejdsplads lander i en sådan situation, så hjælper jeg med at se bagom udfordringen. Bøvl og problemer er ofte symptomer på noget underliggende, og det er dét vi skal have fat i. Alternativet er at vi gør som vi plejer, nemlig at vi laver overfladiske løsninger og problemerne kommer igen. Og igen.

Jeg vælger altid fagligheden først, og det betyder at jeg insisterer på at komme ind til kernen af problemet. På denne måde kan jeg hjælpe jer med at tage lederskabet i en given problemstilling, og jeg støtte jer indtil problemet er løst.

Det handler om at kunne stå stærkt i det der kommer, og den virkelighed vi møder. Som organisation og individ skal vi komme styrket og klogere ud af de problemer og udfordringer, som hele tiden præger vores arbejdsliv. Dette kan vi opnå gennem langtidsholdbar indsigt og nye måder at handle på. Hvis vi bliver ved med at gøre som vi plejer, så får vi de problemer og udfordringer som vi plejer at have.

 

Jeg tror på, at vi fungerer bedst, når vi arbejder med det vi brænder for, det vi tror på og det vi finder mening i. Jeg finder selv mening i at hjælpe mennesker med at skabe et godt og meningsfuldt arbejdsliv – for sig selv og andre.

Mit bidrag er normalt, at jeg er med til at sikre kvaliteten i ledelse, i samarbejdet og i de ydelser/produkter som virksomheden lever af. Det giver mening hele vejen rundt – for jer, og for kunderne og borgerne.

Det handler for mig om, at bidrage til at skabe de bedste rammer for at mennesker kan gøre deres bedste og lykkes med arbejdsopgaverne. Til gavn for dem, som organisationen er sat i verden for.

For at dette kan lykkes, er vi nødt til at kende os selv, få øje på hvad der driver os, når vi har det bedst og gør det bedst. Men vi er nødt til også at vide, hvad der driver os, når vi drives udover kanten.

Du kan læse om hvilke opgaver jeg går ind i, under fanen – det jeg brænder for.