Mit How!

Jeg træder ind som ekstern konsulent der ser på tingene med nye øjne, og i et samspil får vi øje på de ressourcer som I måske ikke selv har fået øje på. Vi bygger på jeres ressourcer og erfaringer, ligesom vi føjer ny viden og nye handlestrategier til dem I allerede har.

Jeg arbejder sammen med jer under alle forløb. Fordi I selv er en del af løsningen, fordi løsninger skal være langtidsholdbare og fordi I skal være klogere, når jeg går, end da jeg kom.

Jeg insisterer på at komme i dybden med tingene og ind til kernen – ellers kan vi lige så godt lade være. Der findes ikke quick fixes, når det handler om mennesker i arbejdslivet.

Jeg går ind i roller, som f.eks. kursusleder, underviser, supervisor, foredragsholder, proceskonsulent og designer af udviklings og læringsprocesser.

Jeg bliver stående på sidelinjen, for på den måde lærer I selv, mens vi i fællesskab løser problemerne eller udvikler organisationen.

Forskellige opgaver kræver forskellige værktøjer og jeg gør brug af evidens baserede værktøjer med dokumenteret videnskabelig effekt. Samtalen er et af de vigtigste værktøjer, suppleret med evnen til at lytte efter det relevante og sortere det uvæsentlige fra. På den måde kommer vi ind til kernen og ind bag problemet.

Det er de bagvedliggende psykologiske mekanismer der skaber og vedligeholder problemer – eller succeser, der interesserer mig. Det er de mekanismer vi skal identificere og forstå for at skabe bevægelse og forandring.

silhouette photography of person

 

Nogle kendetegn for mit arbejde er:

  • At skabe løsninger i fællesskab, skaber fællesskaber.
  • At bruge kreative metoder
  • At finde vejen frem, få tingene belyst fra forskellige vinkler, lave en plan, involvere de relevante parter og så bliver jeg til det hele virker.
  • At designe processer der skaber fællesskab og bevægelse henimod et ønsket mål, og læring undervejs, er mit faglige DNA.